söndag 25 oktober 2015

Scientologer Scientologi

Scientologer Scientologi

Scientologi Scientologer och FBI 
 

Scientologer och Scientologi
Skapar rubriker om sig på flera sätt, här inleder vi med de undersökningar som gjort av informations byrån i Amerika mer känd som FBI. Det verkar vara så att Scientologi inte bara rymmer rumsrena element utan en hel del som är långt ifrån rumsrent.
I varje fall om man får tolka dokumenten. De koncentrerar sig på grundaren av Scientologi Lafayette Ron Hubbard och dennes handel och vandel som observerats av den federala amerikanska informationsbyrån FBI.
Då Scientologi tillämpas av Scientologer är det så klart svår att skilja dem åt på flera sätt och plan. Så om du vill kommentera är det bra, men börja med vad som är bra med att den FBI kartlägger denna verksamhet.
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 1
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 2
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 3
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 4
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 5
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 6
Church of Scientology L. Ron Hubbard del 7
Church of Scientology L. Ron Hubbard Del 8
Nu är det i och för sig inte något nytt att organisationer som inte respekterar människors fri och rättigheter att veta vad de håller på med förutom vad de själva väljer att berätta väcker underrättelsetjänsternas intressen. Och dessa FBI filer om grundaren L Ron Hubbard och dennes förehavanden är gamla och sträcker sig långt tillbaka i tiden, men man ska börja någonstans.
Scientologi själafiske
Så vi får se hur länge detta kan få stå kvar – Maktfullkomlighet bakom en yta som säger sig vara för frihet brukar aldrig tolerera att bli motsagda. Så hur länge tror du detta kan få stå kvar med dokument som bara fåtts ut av FBI enligt den amerikanska lagen om informationsfrihet.
The favorite in repris
Stort Tack till
ADHD Tips    Google SEO Online
Whey   Attentin  Handel Online Hemsida Urbota Inskränkthet   ADD

scientology scientologi scientologer
Scientologer Scientologi
scientology scientologi scientologer - De ljuger- Trakasserar sina motståndare - avhoppare kan uppenbart få ett helvete - Men även andra ... som företaget anser står i vägen för sina affärer ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar